Bikexplore | De ce să vii cu noi
21300
page-template-default,page,page-id-21300,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.7,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

DESCOPERI LOCURI NOI

Exploratori din fire, căutăm cu grijă trasee interesante care să îmbine peisaje naturale cu elemente culturale, bine ascunse. După ce traversăm o pădure sau ne suim pe dealuri şi cutreieram păşuni, ne aşteaptă o răsplată: fie o cetate, fie un sat părăsit de mai bine de 20 ani sau poate o cramă unde ne vom relaxa la un pahar de vin domnesc. Ne place să credem că sunt sunt locuri speciale, păstrate doar pentru noi, cei cu spirit de aventură. 

Pentru că suntem curioşi şi nestatornici, reînnoim mereu portofoliul nostru de trasee astfel încât să poţi descoperi mereu ceva nou de-a lungul anului.

TE DAI CU BICICLETA

 

Ce poate fi mai frumos decât senzaţia de bucurie pe care o ai când te dai cu bicicleta? La Bikexplore “we seek that thrill” aşa că am creat trasee ce menţin un echilibru ideal între distanţă şi diferenţa de nivel, trasee abordabile şi interesante atât pentru cei care se dau aproape zilnic cu bicicleta cât şi pentru cei care ies la plimbare uneori.

YOU GO OFFLINE

 

 

Într-o lume în care suntem în permanentă online, noi îţi propunem să-ţi aminteşti ce bine e să fii off-line – în mijlocul naturii, conectat cu ţine însuţi unde bateria sufletului se încarcă instant la 100% şi rămâne aşa multă vreme. 

SKILL-URI NOI PE BICICLETA

 

 

Pentru noi este foarte important că tu să te simţi încrezător şi în siguranţă pe bicicletă în orice condiţii şi pe orice tip de traseu; de aceea, în fiecare zi vom învaţa şi exersa diverse skill-uri precum abordarea unui viraj, tehnici de coborâre – urcare sau chiar tehnici de relaxare. 

FRIENDS & STORIES BY THE CAMP FIRE

 

După o zi de dat şi o cină pe cinste, ce poate fi mai frumos decât să ne aşezăm toţi în jurul focului şi să stăm la poveşti? Magia focului leagă oamenii, încălzeşte sufletele şi creează mediul perfect pentru cele mai frumoase poveşti alături de prieteni noi sau vechi. 

MIŞCARE, SĂNĂTATE ŞI BUCURIE

 

Să faci mişcare în aer liber are beneficii mari pentru sănătate: creşte rezistanta corpului la efort, măreşte capacitatea pulmonară, întăreşte tonusul muscular şi îmbunătăţeşte somnul şi buna-dispoziţie. Alegem cu grijă locurile de cazare în aşa fel încât să mănânci bine şi sănătos, să dormi într-un pat bun înconjurat de linişte pentru a te trezi plin de energie pentru o nouă zi de aventuri!
We bring together people with the same passion and vision so we think that real connections are created în order to create amazing memories. 

#WEBIKEXPLORE