Bikexplore | De ce să vii cu noi
21300
page-template-default,page,page-id-21300,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.7,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
5 motive sa te dai cu echipa Bikexplore pe bicicleta

DESCOPERI TRASEE NOI

Exploratori din fire, căutăm cu grijă trasee interesante care să îmbine peisaje naturale cu elemente culturale, bine ascunse. După ce traversăm o pădure sau ne suim pe dealuri şi cutreieram păşuni, ne aşteaptă o răsplată: fie o cetate, fie un sat părăsit de mai bine de 20 ani sau poate o cramă unde ne vom relaxa la un pahar de vin domnesc. Ne place să credem că sunt sunt locuri speciale, păstrate doar pentru noi, cei cu spirit de aventură. 

Pentru că suntem curioşi şi nestatornici, reînnoim mereu portofoliul nostru de trasee astfel încât să poţi descoperi mereu ceva nou de-a lungul anului.

5 motive sa te dai cu echipa Bikexplore pe bicicleta

TE DAI CU BICICLETA

 

Ce poate fi mai frumos decât senzaţia de bucurie pe care o ai când te dai cu bicicleta? La Bikexplore “we seek that thrill” aşa că am creat trasee ce menţin un echilibru ideal între distanţă şi diferenţa de nivel, trasee abordabile şi interesante atât pentru cei care se dau aproape zilnic cu bicicleta cât şi pentru cei care ies la plimbare uneori.
5 motive sa te dai cu echipa Bikexplore pe bicicleta

TE DECONECTEZI SI TE BUCURI DE

TIMPUL PETRECUT IN AER LIBER

 

 

Într-o lume în care suntem în permanenţă online, noi îţi propunem să-ţi aminteşti ce bine e să fii off-line – în mijlocul naturii, conectat cu ţine însuţi unde bateria sufletului se încarcă instant la 100% şi rămâne aşa multă vreme. 

5 motive sa te dai cu echipa Bikexplore pe bicicleta

INVETI SKILL-URI NOI PE BICICLETA

 

 

Pentru noi este foarte important că tu să te simţi încrezător şi în siguranţă pe bicicletă în orice condiţii şi pe orice tip de traseu; de aceea, în fiecare zi vom învaţa şi exersa diverse skill-uri precum abordarea unui viraj, tehnici de coborâre – urcare sau chiar tehnici de relaxare. 

5 motive sa te dai cu echipa Bikexplore pe bicicleta

100% AVENTURA SI DISTRACTIE

 

Iubim muntele, pădurea și plimbările cu bicicleta și vrem să împărtășim cu tine pasiunea noastră pentru mountainbike. Ne asigurăm că te vei simții în siguranță pe parcursul traseelor pe bicicleta, ghidate de echipa Bikexplore, în timp ce tu te bucuri de peisaje și îți exersezi abilitățile de biker.   

5 motive sa te dai cu echipa Bikexplore pe bicicleta

MIŞCARE, SĂNĂTATE ŞI BUCURIE

 

Să faci mişcare în aer liber are beneficii mari pentru sănătate: creşte rezistanta corpului la efort, măreşte capacitatea pulmonară, întăreşte tonusul muscular şi îmbunătăţeşte somnul şi buna-dispoziţie. Alegem cu grijă drumurile pe care ne dăm dar şi locurile unde să mănânci bine şi sănătos, pentru ca tu să te umplii de energie pentru o nouă zi de aventuri!