Bikexplore | Hai sa te dai cu echipa Bikexplore pe potecile din jurul Brasovului
Alege sa te dai cu echipa Bikexplore pe potecile de mountain bike din jurul Brasovului. Vlad, Florin si Ionut iti vor fii aproape intr-o experienta plina de adrenalina.
echipa Bikexplore
21298
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21298,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.7,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

 

“It is by riding a bicycle that you learn the contours of a country best, since you have to sweat up the hills and coast down them.”  
E. Hemingway

 

Alege sa te dai cu echipa Bikexplore pe potecile de mountain bike din jurul Brasovului

 

Vlad

 

Salut!

 

Sunt Vlad și am practicat downhill mountainbike de când eram copil. Am acumulat experiență dealungul anilor, iar acum doresc să împărtășesc experiența și cunoștințele mele tuturor pasionaților de mountainbike, mai ales copiiilor. Am o pasiune pentru sport coaching, de aceea am ales iarna să fiu instructor de schi, iar vara instructor si ghid de mountain bike.

 

Limbi vorbite Română și Engleză

Alege sa te dai cu echipa Bikexplore pe potecile de mountain bike din jurul Brasovului

 

Florin

 

Mă numesc Florin Sidoreac, sunt ghid experimentat și ofer plimbări mountainbike ghidate. Vă propun trasee adaptate nivelului și așteptărilor dvs., fie inițieri de o jumătate de zi, fie de una sau mai multe zile.

 

În prezent îmi place să mă dau pe trasee din Brașov și din împrejurimi și să explorez neîncetat munții României. Rolul meu este de a vă împărtăși pasiunea mea pentru munte prin intermediul bicicletei. Lăsați-mă să vă ghidez in cele mai bune locații.

 

Contactați-mă să organizăm o zi provocatoare!

 

Limbi vorbite Română și Engleză

 

Bogdan 

 

Muntele a fost mereu in sufletul meu. Dragostea pentru bicicleta a venit firesc pentru mine. Ne vedem pe trasee sa legam noi prietenii si sa pasim impreuna in lumea acestui sport minunat 

 

 

Limbi vorbite Română și Engleză

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

CERTIFICARE

 

Cât de calificat este instructorul tău?
Instructorii de mountainbike sunt calficați in urma cursurilor MIAS – mountain-bike instructors award scheme

 

PARTENERI