Bikexplore | Cum functioneaza? | Inchirieri Biciclete Bikexpore
Daca ai mai multe intrebari legate de cum functioneaza inchirierea de biciclete sau trotinete electrice, poti afla din acest articol. De asemenea ne poti contact pentru alte detalii!
cum functioneaza
21341
page-template-default,page,page-id-21341,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.7,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

CUM FUNCȚIONEAZĂ?

 

Care este punctul de plecare pentru traseele cu bicicleta sau trotineta electrică? 
Pentru că fiecare tură este diferită, te vom anunţa pe mail unde ne întâlnim pentru a începe tura. 
 
Cum îmi dau seama dacă pot să parcurg o tură?
Distanţele, diferenţele de nivel şi timpul total estimat de parcurgere în ziua aferentă excursiei sunt prezentate la fiecare tură. În general turele sunt gândite pentru oameni care merg pe bicicletă cel puţin o dată pe săptămână şi au o pregătire fizică decentă. În ture se merge într-un ritm de plimbare, aşa că dacă te consideri puţin peste nivelul de începător, cel mai probabil nu vei avea probleme. Totuşi, dacă ai dubii, nu ezita să ne contactezi.
 
Ce fac dacă nu mai pot să parcurg o tură?
Dacă din orice motiv nu poţi termina tura, avem soluţii pentru a te aduce în siguranţă înapoi la cazare.
 
Pe ce tip de drum mergem?
Turele sunt în mare parte pe drum forestier, însă uneori ne vom intersecta şi cu drumuri asfaltate sau poteci mai înguste, motiv pentru care îţi recomandăm să fii echipat cu lumini şi cască, conform legii.
 
Pot să vin dacă nu am bicicletă?
Da! Avem posibilitatea de a-ţi închiria o bicicletă însă trebuie să ne spui acest lucru la momentul înscrierii! Închirierea se face contra cost.
 
Ce fac dacă mi se strică bicicleta?
Ghizii noştri sunt pregătiţi să îţi sară în ajutor în cazul în care ai o problema cu bicicleta astfel încât să poţi continua tura fără probleme. Totuşi, recomandăm o verificare a bicicletei înainte de a veni cu noi, astfel încât experienţa să fie una fără griji.
 
Câţi oameni sunt la o tură?
Pentru a putea acorda suficientă atenţie fiecărui participant, turele vor fi limitate la 10 persoane.
 
Ce fac dacă nu am maşină?
Înainte să plecăm în tură, vom face un grup pe Facebook pentru a ne cunoaşte şi tot acolo ne putem organiza cu transportul. Bikexplore nu oferă transport, însă ne putem organiza astfel încât să fie împărţite costurile de transport. La fiecare tură, vom oferi informaţii legate de transport cu trenul sau autobuz.