Bikexplore | Inchiriere Biciclete Brasov | Bikexplore
Bikexplore ofera servicii de Inchiriere Biciclete. Te provocăm sa descoperi trasee interesante care să îmbine peisaje naturale cu elemente culturale, bine ascunse, în Brașov și împrejurimile orașului.
inchiriere biciclete
22723
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-22723,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.7,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Te provocăm sa descoperi trasee interesante care să îmbine peisaje naturale cu elemente culturale, bine ascunse, în Brașov și împrejurimile orașului. Noi îți punem la dispoziție bicicleta… tot ce trebuie să faci tu este să o alegi pe cea care ți se potrivește și să pornești în aventură.

Inchiriere biciclete Bikexplore Brasov

Bicicletă Orbea MX 30

29’’, Mărimea M – Model potrivit pentru bărbați

27,5’’, Mărimea M – Model potrivit pentru femei

 

O bicicletă special concepută pentru a oferii cea mai autentică experiență de mountainbike. Este o alegere perfectă dacă vrei să simți adrenalina și să te distrezi alături de prieteni pe munte. Explorează în siguranță traseele spre Poiana Brașov, Moeciu-Bran și nu numai cu Bicicleta Orbea MX 30. 

Tarif închiriere biciclete 

 

60 Lei / pers pentru 4 ore 

120 Lei / pers pentru 1 zi   

HAI SĂ TE DAI ALĂTURI DE ECHIPA BIKEXPLORE

ALEGE TRASEUL CARE ȚI SE POTRIVEȘTE

CUM ÎNCHIRIEZI BICICLETE BIKEXPLORE

 

CUM ÎNCHIRIEZI O BICICLETĂ ?

Bicicletele se închiriază achitând contravaloarea perioadei stabilite cash sau card.

 

ACTE NECESARE PENTRU ÎNCHIRIERE BICICLETE

Ai nevoie de cartea de identitate sau de pașaport.  

 

CÂND POT ÎNCHIRIA BICICLETA?

Rezervarea bicicletei este recomandat să fie făcută cu minim 12 ore. Se poate rezerva prin telefon +40755696875, email hello@ bikexplore.ro sau prin formularul de rezervare.

 

RETURNAREA BICICLETEI

Returnarea se face la sediul nostru de pe strada Paltinului 16 bis, de la Parc Aventura Brașov, sau de la hotelul de unde ați preluat-o.

 

Tip:*
Număr trotinete/biciclete:*
Nume și prenume:*
E-mail:*
Număr de telefon:*
Data:*
Ora:*