Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/bikexpl1/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2695
Bikexplore | Prelucrarea Datelor cu Caracter Personal
Bikexplore | Prelucrarea Datelor cu Caracter Personal
22280
page-template-default,page,page-id-22280,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.7,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

 

 

 

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, S.C. BIKEXPLORE S.R.L. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

Scopul colectarii datelor este: informarea utilizatorilor/clientilor privind evolutia si starea comenzilor, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului.

Prin completarea datelor dvs. in formularul inscrieredeclarati ca acceptati neconditionat ca datele dvs. personale sa fie incluse in baza de date a S.C. BIKEXPLORE S.R.L. si va dati acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate nelimitat teritorial si/sau temporar de catre S.C. BIKEXPLORE S.R.L., afiliatii si colaboratorii acestora pentru desfasurarea si/sau derularea de catre S.C. BIKEXPLORE S.R.L. , afiliatii si colaboratorii acestora de activitati cum ar fi, dar fara a se limita la, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului.

Prin citirea prezentelor Termene si Conditii ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate justify prevazute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor sale garantate de Legea 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date. Totodata, aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor dvs. personale si de a solicita stergerea totala sau partiala a acestora.

Pe baza unei cereri scrise, datate si semnate, expediate pe adresa Sos. Gheorghe Ionescu Sisesti, nr. 225-245, tronson 3, ap. 9, Sector 1, Bucuresti, Romania va puteti exercita, in mod gratuit, urmatoarele drepturi:

– o data pe an, sa vi se confirme faptul ca datele personale sunt sau nu prelucrate;

– sa interviti asupra datelor transmise;

– sa va opuneti prelucrarii datelor pentru motive intemeiate si legitime legate de situatia lor particulara

– sa solicitati stergerea datelor, cu exceptia situatiilor prevazute de lege.

 

Astfel, S.C. BIKEXPLORE S.R.L. poate notifica utilizatorii/clientii privind ofertele curente prin newsletterul saptamanal, si poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.

 

S.C. BIKEXPLORE S.R.L. nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator/client care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul bikexplore.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.

Informatiile pe care ni le furnizati vor fi utilizate in scopul pentru care le-ati furnizat, pentru a administra, a sprijini si a evalua serviciile noastre si a preintampina incalcarea securitatii, a legii si a termenilor nostri contractuali.

Informatiile dumneavoastra cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchet, Politie, Instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

Privacy policy (Carpatbike)

Bikexplore respecta 

CarpatBike is committed to respecting your privacy and any information that you choose to give us is used solely for the purpose as described (e.g. your address is used solely for the purpose of sending you a brochure, invoice or other information). This information is kept confidential and used responsibly by CarpatBike only in our daily function of the company. We will not trade, sell or rent your personal information with non-affiliated commercial third parties.

We reserve the right to disclose personal information as allowed or required by applicable law, including making disclosures that are necessary or advisable to: (a) protect the rights, safety or property of users of our web-site, the public or our internet service provider; and (b) conform to legal or regulatory requirements.

You can choose to allow us to save your details in our database to receive future updates regarding CarpatBike services by ticking the box on our booking form pages.