Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/bikexpl1/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2695
Bikexplore | Termeni si Conditii | Bikexplore
Bikexplore | Termeni si Conditii | Bikexplore
Accesati aceasta pagina pentru a afla mai multe detalii legate de termeni si conditii. Pentru orice intrebare va stam la dispozitie pe email sau la telefon.
termeni si conditii
21345
page-template-default,page,page-id-21345,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.7,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

 

Termeni si Conditii

Îți mulțumim pentru că ai ales website-ul nostru bikexplore.ro, pentru a închiria biciclete si pentru serviciile de trasee ghidate pe biciclete mountain bike si e-bike. Acest website aparține și este operat de Outdoor Stuff NVA SRL

(denumită în continuare Bikexplore, organizator, ”website”, “companie”, “noi” sau similar) – o companie din Romania, cu sediul in Str. Brazilor 52, Zarnesti, Județul: Brașov, înregistrată la Registrul Comerțului sub numărul J08/847/2018, cod fiscal 39189780, telefon +40755696875, email hello@bikexplore.ro.

Prin continuarea utilizării acestui site accepți acești Termeni și Condiții de utilizare a site-ului. În cazul în care nu ești de acord cu Termenii și Condițiile, nu ar trebui să utilizezi acest site. Acest site este destinat utilizării persoanelor care au cel puțin 18 ani. În cazul în care utilizatorii sunt minori, aceștia pot utiliza site-ul și toate funcționalitățile sale numai dacă și în măsura în care utilizarea site-ului este autorizată și sub stricta supraveghere a titularului răspunderii părintești asupra copilului.

Te rugăm să citești cu atenție Termenii și Condițiile, precum și toate celelalte politici publicate pe acest site, înainte de a efectua orice operațiune prin intermediul acestui site, deoarece conțin informații importante despre drepturile tale legale, condiții obligatorii și obligații din punct de vedere legal pentru utilizarea serviciilor pe care ți le punem la dispoziție.

 

Responsabilitatea clientului:

Fiecare client are responsabilitatea de a se informa inainte de tura si de a lua la cunostinta aspectele legate de orar, gradul de dificultate si conditia sa de sanatate – abilitate fizica, alergii, preferinte alimentare. Pe parcursul fiecarei ture, clientul se obliga sa respecte normele de circulatie, sa aibe o conduita adecvata pe munte si sfaturile insotitorului. De asemenea, clientul este singurul responsabil pentru integritatea bunurilor personale.  

Clientul declara pe propie raspundere ca a luat la cunostinta regulamentul de desfasurare verbal si este de acord cu cele precizate in regulament. De asemenea clientul ia la cunostinta si va respecta urmatoarele obligatii:

 • Să se familiarizeze cu regulile prevăzute în acesti Termeni si Conditii și să cunoască dispozițiile acestuia.
 • Intelege pe deplin riscurile implicate si nivelul de dificultate necesar pentru a participa la activitatile de mountain bike.
 • Are echipament adecvat pentru participare.
 • S-a asigurat ca este imbracat corespunzator pentru conditiile meteo si traseul pe care il va parcurge.
 • Va respecta decizile pentru siguranta comunicate de organizator pe toata durata activitatii.
 • Orice conditii medicale si cerinte dietetice trebuie sa fie comunicate organizatorului inainte de inceperea activitatii.
 • Este interzisa participarea la activitatile de mountain bike in stare de ebrietate sau sub influenta drogurilor.
 • Respecta prevederile legale în vigoare cu privire la folosirea unei biciclete și cu privire la circulația rutieră, să respecte regulile de circulație și să folosească bicicleta cu grijă, manevrând-o cu atenție.
 • Clientul va despăgubi organizatorul cu privire la orice cheltuieli, plăți, costuri, daune, taxe (fiind incluse fără limitare onorariile avocațiale) și pierderi (fiind incluse fără limitare, taxele și costurile survenite din recuperare) suferite de organizator și de oricare persoană despăgubită de către organizator ce au fost provocate de încălcarea oricărei prevederi contractuale sau legale de către utilizator sau de către o terță persoană căreia utilizatorul i-a permis să folosească bicicleta.
 • Este constient de riscul de accidentare (a sa sau a altora) / vatamare (a sa sau a altora) practicand mountain bike.
 • Isi asuma integral si pe deplin riscul de accidentare / vatamare si exonerez de raspundere Outdoor Stuff NVA SRL si / sau organizatorul activitatii.
 • Este de acord ca instructorii sa il filmeze sau sa il fotografieze in timpul activitatilor de mountain bike in scopul analizarii progresului sau si pentru oferirea de feedback din partea organizatorului.
 • Este de accord ca organizatorii sa il filmeze sau sa il fotografieze in scopul promovarii activitatilor de mountain bike pe pagina de internet bikexplore.ro si pe canalele de socializare mentionate pe website, inclusiv prin intermediul imaginilor si filmarilor in care apare.

Din momentul achitarii serviciului clientul este de accord cu regulile specificate mai sus si termenii și condițile acestui website.

Clientul este complet răspunzător față de Companie pentru avarierea, pierderea sau furtul bicicletei sau al echipamentelor de protecție și de asemenea pentru orice daune produse asupra bicicletei sau echipamentului de protecție cum ar fi cele rezultate din producerea unui accident, legate de tractarea sau confiscarea bicicletei și echipamentului, inclusiv daunele cauzate unor terțe persoane ca urmare a folosirii necorespunzătoare sau abuzive a bicicletei.

Clientul este obligat să suporte toate cheltuielile ocazionate în legătură cu intervenirea uneia dintre situațiile menționate mai sus, condiționat de producerea acestora în timp ce bicicleta se afla în posesia Clientului sau a unei terțe persoane căreia Clientul i-a permis utilizeze bicicleta nerespectând acești Termeni și Condiții.

Toate costurile necesare acoperirii daunelor survenite ca urmare a nerespectării Termenilor și Condițiilor vor fi suportate de către Client. În situația în care Utilizatorul este vinovat de încălcarea obligațiilor ce îi revin, acesta trebuie să despăgubească Compania și să suporte toate costurile generate de pretențiile unei terțe persoane.

Compania poate dispune executarea silită pentru recuperarea sumelor datorate de către Client ca urmare a utilizării serviciilor oferite, inclusiv transferul creanțelor către o terță parte (societate de colectare a datoriilor etc.), fără consimțământul explicit al acestuia. Costurile suplimentare ale Companiei asociate cu recuperarea creanțelor vor fi rambursate pe cheltuiala Clientului.

 

Varsta minima

Varsta minima pentru a participa la evenimentele organizare de Bikexplore este de 18 ani. Persoanele sub 18 ani pot participa insotite de parinti!

 

Rezervarea locului

Pentru a rezerva un loc in turele organizate de Bikexplore, este necesara completarea formularului de pe website-ul Bikexplore si plata avansului. Ordinea in care vor fi alocate locurile aferente fiecarei ture, este ordinea inscrierii urmate de plata avansului. Dupa inregistrarea avansului, Bikexplore va confirma locul prin e-mail sau telefon. In cazul in care clientul nu se prezinta sau nu plateste suma integrala a turei, se considera abandon, iar avansul nu este restituit.

 

Politica de anulare

In cazul in care clientul doreste anularea, se aplica urmatoarele:

 • Anularea este anuntata cu mai mult de 20 zile inainte, se restituie 70% din suma integrala aferente turei
 • Anularea este anuntata cu mai mult de 10 zile inainte, se restituie 50% din suma integrala aferente turei
 • Anularea este anuntata cu mai putin de 10 zile inaintea turei, suma achitata nu se restituie.
 • In cazul in care exista doritori, rezervarea poate fi transferata unei alte persoane. 

 

Anularea unei ture de catre Bikexplore

In cazul in care pentru o anumita tura nu s-a strans numarul minim de persoane, Bikexplore isi rezerva dreptul de a anula tura, oferind la schimb un cupon valoric pentru o tura viitoare sau returnarea banilor.

In caz de forta majora, situatie in care clientii vor primii un cupon valoric pentru o tura ulterioara.

Bikexplore isi rezerva dreptul de a selecta si refuza clientii, atat inainte de tura cat si pe parcurs in cazul in care comportamentul nu este adecvat si are un impact negativ asupra experientei celorlalti participanti la eveniment.

 

Modificari aduse turelor Bikexplore

Bikexplore isi rezerva dreptul de a modifica traseele, punctul de cazare sau pretul, in diferite situatii. Orice modificare majora va fi adusa la cunostinta clientului.

 

Asigurare

Bikexplore recomanda participantilor sa aibe o asigurare de sanatate valabila pentru orice eventualitate.

 

Drepturi pentru folosirea materialelor vizuale

Bikexplore isi rezerva dreptul de a folosi materialele foto si video generate pe parcursul turelor pentru scopuri de promovare. In cazul in care exista obiectii, acestea trebuie comunicate echipei Bikexplore inainte de tura.

 

Aspectele legale

In momentul in care clientul se inscrie, accepta implicit termenii si conditiile specificate de Bikexplore. De asemenea, acesta ia la cunostinta si accepta declaratia pe proprie raspundere, pe care se angajeaza sa o aduca semnata inainte de inceperea turei.

 

Sugestii si reclamatii

In momentul in care apare o problema, aceasta trebuie comunicata catre reprezentantii Bikexplore pentru a fi remediata. In caz contrar sau in cazul in care aceasta nu este adusa la cunostinta in timp util, clientul isi poate pierde dreptul legal.