Bikexplore | Termeni si Conditii | Bikexplore
Accesati aceasta pagina pentru a afla mai multe detalii legate de termeni si conditii. Pentru orice intrebare va stam la dispozitie pe email sau la telefon.
termeni si conditii
21345
page-template-default,page,page-id-21345,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.7,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

 

Termeni si Conditii

 

Responsabilitatea clientului:

Fiecare client are responsabilitatea de a se informa inainte de tura si de a lua la cunostinta aspectele legate de orar, gradul de dificultate si conditia sa de sanatate – abilitate fizica, alergii, preferinte alimentare. Pe parcursul fiecarei ture, clientul se obliga sa respecte normele de circulatie, sa aibe o conduita adecvata pe munte si sfaturile insotitorului. De asemenea, clientul este singurul responsabil pentru integritatea bunurilor personale.  

Varsta minima

Varsta minima pentru a participa la evenimentele organizare de Bikexplore este de 18 ani. Persoanele sub 18 ani pot participa insotite de parinti!

Rezervarea locului

Pentru a rezerva un loc in turele organizate de Bikexplore, este necesara completarea formularului de pe website-ul Bikexplore si plata avansului. Ordinea in care vor fi alocate locurile aferente fiecarei ture, este ordinea inscrierii urmate de plata avansului. Dupa inregistrarea avansului, Bikexplore va confirma locul prin e-mail sau telefon. In cazul in care clientul nu se prezinta sau nu plateste suma integrala a turei, se considera abandon, iar avansul nu este restituit.

Politica de anulare

In cazul in care clientul doreste anularea, se aplica urmatoarele:

  • Anularea este anuntata cu mai mult de 20 zile inainte, se restituie 70% din suma integrala aferente turei
  • Anularea este anuntata cu mai mult de 10 zile inainte, se restituie 50% din suma integrala aferente turei
  • Anularea este anuntata cu mai putin de 10 zile inaintea turei, suma achitata nu se restituie.
  • In cazul in care exista doritori, rezervarea poate fi transferata unei alte persoane. 

Anularea unei ture de catre Bikexplore

In cazul in care pentru o anumita tura nu s-a strans numarul minim de persoane, Bikexplore isi rezerva dreptul de a anula tura, oferind la schimb un cupon valoric pentru o tura viitoare sau returnarea banilor.

In caz de forta majora, situatie in care clientii vor primii un cupon valoric pentru o tura ulterioara.

Bikexplore isi rezerva dreptul de a selecta si refuza clientii, atat inainte de tura cat si pe parcurs in cazul in care comportamentul nu este adecvat si are un impact negativ asupra experientei celorlalti participanti la eveniment.

Modificari aduse turelor Bikexplore

Bikexplore isi rezerva dreptul de a modifica traseele, punctul de cazare sau pretul, in diferite situatii. Orice modificare majora va fi adusa la cunostinta clientului.

Asigurare

Bikexplore recomanda participantilor sa aibe o asigurare de sanatate valabila pentru orice eventualitate.

Bikexplore detine o asigurare de tur-operator, prin care clientul este asigurat in cazul insolvabilitatii sau a falimentului.

Drepturi pentru folosirea materialelor vizuale

Bikexplore isi rezerva dreptul de a folosi materialele foto si video generate pe parcursul turelor pentru scopuri de promovare. In cazul in care exista obiectii, acestea trebuie comunicate echipei Bikexplore inainte de tura.

Aspectele legale

In momentul in care clientul se inscrie, accepta implicit termenii si conditiile specificate de Bikexplore. De asemenea, acesta ia la cunostinta si accepta declaratia pe proprie raspundere, pe care se angajeaza sa o aduca semnata inainte de inceperea turei.

Sugestii si reclamatii

In momentul in care apare o problema, aceasta trebuie comunicata catre reprezentantii Bikexplore pentru a fi remediata. In caz contrar sau in cazul in care aceasta nu este adusa la cunostinta in timp util, clientul isi poate pierde dreptul legal.