Bikexplore | Servicii Speciale Bikexplore
Ți-am pregătit o serie de servicii speciale pentru ca tu și prietenii tăi să vă bucurați de o experiență completă alături de echipa Bikexplore
servicii speciale
21343
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21343,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.7,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

SERVICII SPECIALE BIKEXPLORE

BIRTHDAY PACK

Dacă vreţi să faceţi un cadou original şi sunteţi minim 5 prieteni, noi vă propunem pachetul Birthday în care sărbătoritul vine gratis într-o experienţă Bikexplore! Ne-am gândit că un trip cu bicicleta în natură, timpul petrecut cu prietenii şi experienţele frumoase de pe drum creează o amintire pe care sărbătoritul o va ţine minte mulţi, mulţi ani. Trimiteţi formularul Hai cu noi, bifând opţiunea Birthday Pack şi vă vom contacta îndată pentru stabilirea tuturor detaliilor.

RENT A BIKE

Deşi încurajăm oamenii să vină cu propria bicicletă pe care o cunosc şi cu care s-au obişnuit, oferim posibilitatea de a închiria biciclete contra cost. În acest caz, te rugăm să ne spui în formularul HAI CU NOI la momentul înscrierii sau cel târziu cu 10 zile înainte de începerea turei.

RENT EQUIPMENT

 

 

Casca de protecţie şi luminile sunt obligatorii în turele Bikexplore. Dacă îţi lipseşte ceva putem închiria pentru o suma modică, însă terugăm să ne spui în formularul HAI CU NOI la momentul înscrierii sau cel târziu cu 10 zile înainte de începerea turei.